Zingen bij OZON - Ontspannen Zingen Op Niveau

OZON staat altijd open voor nieuwe leden. Als u 50 jaar of ouder bent en als zingen uw passie is, of zou kunnen worden, nodigen wij u van harte uit om een repetitie bij te wonen. Dat kan als toehoorder, maar u mag natuurlijk ook meteen meezingen. Bel dan vooraf met onze dirigent, mevrouw Ineke van Jaarsveld, telefoon 055-5418903, of mail vooraf naar het secretariaat, e-mailadres: secretariaatozonkoor@gmail.com. Wij zorgen dan dat er muziek voor u klaar ligt

U kunt zo kennis maken met de manier van repeteren, een indruk krijgen van het repertoire en wat minstens zo belangrijk is, de sfeer proeven tijdens de wekelijkse repetities.

Aspirant-leden moeten met goed gevolg een stemtest afleggen voordat zij tot het koor kunnen toetreden.

Zingen bij OZON betekent voor U

• Stevig studeren, maar met veel plezier

• De voldoening om na hard studeren een mooi concert te geven

• Ontwikkeling in zangkwaliteiten

• Aandacht voor stem- en koorvorming

• Deelname aan concerten en andere activiteiten van het koor

Wij vragen

• Interesse in muziek

• Een goede zangstem

• Bereidheid om ook thuis te studeren

• Ervaring met koorzang strekt tot aanbeveling

• Bereidheid om een stemtest te doen

Repetities

Het koor repeteert elke woensdagochtend van 10-12 uur in kerkcentrum “De Drie Ranken”, Eglantierlaan 202 in Apeldoorn.

Tijdens de repetities wordt ook veel aandacht besteed aan koor- en stemvorming, zowel door de dirigent als door externe coaches. Bovenal geeft het zingen bij OZON erg veel plezier!